Wat is een teardrop?

Ben je een liefhebber van kamperen, maar wil je liever geen tent of vouwwagen meer opzetten en afbreken?

Dan is een Hero Camper teardrop wellicht een goede keuze voor jou. Een compacte caravan met een vast bed, verwarming, airconditioning en volwaardige keuken.

Teardrop

Een minicaravan heeft vaak de vorm van een druppel, vandaar ook de naam ‘teardrop’ caravan.

Ondanks het kleine(re) formaat biedt een teardrop ook voorzieningen. Dat zorgt voor comfort en flexibiliteit tijdens jouw kampeervakanties.

De Ranger teardrop caravan is een robuust ontwerp. Door het
gebruik van goede materialen en geen hout in de constructie van de Hero Camper teardrop krijgt vocht geen kans. Het onderhoud aan de Ranger teardrop caravan is hierdoor minimaal.

Koken in een teardrop

De Hero teardrop caravan heeft een compleet uitgeruste keuken met
ingebouwde kookplaat, koelkast en spoelbak.

Je zet de Ranger teardrop caravan op jouw favoriete plek en alles wat je nodig hebt is binnen handbereik en klaar
voor gebruik.

Slapen en zitten in een teardrop

In de teardrop is het slaap- en zitgedeelte met voldoende ruimte voor twee personen.

De teardrops van Hero Camper hebben een ruim bed met een afmeting van 150 cm * 210 cm. Aan een kant van de Hero Camper zit een hoge rugleuning, zodat je bijvoorbeeld tijdens het lezen van een boek ook heerlijk kunt zitten. 

Kliff is dealer van Hero Camper teardrop.

Comfort

Het unieke design maakt het mogelijk om het hele jaar rond
te kamperen. Met elektrische verwarming of dieselverwarming kan je ook in winterse sferen op avontuur.

De dieselverwarming en het zonnepaneel met accu bieden de mogelijkheid tot off-grid kamperen. En met een Thule luifel en Hero keukentent kan je jezelf makkelijk beschutten tegen regen en wind. Zoek je liever de warmte op, dan zorgt een Hero Camper airconditioning voor een heerlijke koele slaapplaats.

Compacte reisgenoot

Een teardrop bied je de vrijheid om te gaan waar jij wilt. Ga je graag een weekend weg in de natuur of trek je liever een paar weken door schilderachtige landschappen, een teardrop van Hero Camper is jouw thuis.

Het rijden over smalle, schilderachtige wegen is met de Hero Camper teardrop gemakkelijk. Het compacte formaat geeft je toegang tot prachtige afgelegen plekken. Ook biedt een teardrop het voordeel dat je op kleinere plaatsen kan staan, wat meer ruimte biedt voor unieke locaties.

Je kunt de Hero Camper teardrop laten staan op je overnachtingsplaats en met de auto de omgeving verkennen. Hierdoor heb je meer flexibiliteit zonder je volledige kampeeruitrusting te verplaatsen.

Wildkamperen

Met de teardrop van Hero Camper kan je off-grid
kamperen, waardoor je kan genieten van de meer afgelegen kampeerplekken.

Een zonnepaneel met accu behoort tot de standaarduitrusting. Een dieselverwarming is optioneel. Beide voorzieningen geven je de mogelijkheid om de rust en ruimte op te zoeken in de vrije natuur zonder concessies te doen aan comfort.

Met de Hero Camper kun je off-grid kamperen op je eigen tempo waar jij wilt en wanneer jij wilt.

Volop buiten leven

Met een Hero Camper op stap leef je veelal buiten in én met de natuur. Het buiten zijn en leven voegen een unieke dimensie toe aan je avonturen.

De fantastische kampeerplaatsen bieden rust en ontspanning. Het geluid van fluitende vogels of een kabbelend beekje dragen bij aan de rust die je thuis vaak niet kan ervaren. En 's avonds geniet je van een knisperend kampvuur. Dat maakt het buitenleven met een Hero Camper teardrop compleet.

Wat vinden wij?

Onze ervaring is dat een teardrop van Hero Camper een unieke manier van reizen mogelijk maakt, waarbij buitenleven en comfort perfect samen komen.