Nu verkrijgbaar

De gemakkelijke oplossing die tot 4500 kg kan verplaatsen.

Robot Trolley helpt bij het manoeuvreren van uw boot-, paarden-, bedrijfstrailer of caravan. Krijg onbeperkte mogelijkheden bij het met grote nauwkeurigheid verplaatsen van uw trailer op een gemakkelijke en veilige manier. De Robot Trolley wordt compleet uitgerust geleverd. Bevestig de beugel aan het chassis, laad de batterij op en u bent klaar om uw robottrolley te manoeuvreren. Robot Trolley beugels passen op de meeste aanhangwagens en campers.

Past op de meeste trailers

De beugels van de Robot Trolley passen bij de meeste trailers en kampeerders. Robot Trolley is de veilige keuze voor eenvoudig manoeuvreren van uw boot, paard, industriële trailer en caravan. Robot Trolley is een eenvoudig, veilig en efficiënt hulpmiddel om uw trailer te manoeuvreren.

Werkt op verschillende oppervlakken

Op verschillende oppervlakken manoeuvreert Robot -trolley uw trailer gemakkelijk - zelfs kleine hoogtewisselingen zijn geen probleem. Op zachte oppervlakken, zoals zand, grind, nat vuil en gras, kan het nodig zijn om de robottrolley te helpen met een kleine duw om op gang te komen / tijdens het beklimmen.

Gemakkelijk te manoeuvreren

Robot Trolley is volledig uitgerust. Robot Trolley zorgt ervoor dat extra hulp altijd voor de hand is. Met een batterijduur van 30 minuten, ben je altijd onafhankelijk en kun je je trailer helemaal zelf manoeuvreren.

Downloads

Robot Trolley (ENG) – manual

Robot Trolley (NL) – manual

Robot Trolley (ENG) – data sheet

Robot Trolley (ENG) – brochure