Hero Camper

De Hero Camper geeft je wat je nodig hebt voor een avontuur. Niet meer. Niet minder.

Wat is een Hero Camper? De Hero Camper is geen caravan. Het is een kampeerder. Misschien een aanhangwagen. De industrie noemt het een teardrop, een mini caravan of een kampeertrailer.

Voor ons is het gewoon een Hero Camper: een outdoorproduct dat je de mogelijkheid biedt om het alledaagse leven achter je te laten en te genieten waar je maar wilt.

Outdoor Keuken

De Hero Camper Ranger biedt een volledig uitgeruste keuken met ingebouwde spoelbak, verswatertank en compressor koelkast. Gebruik je eigen kooktoestel of kies voor de ingebouwde tweepits kookplaat.

Met de Isabella keukentent van Hero Camper kun je de keuken geheel afsluiten zodat je deze ook bij regen, wind of kou comfortabel kunt gebruiken.

Stel je Eigen Hero Camper Samen

Bij Kliff begrijpen wij dat reizen een persoonlijke ervaring is.

Daarom bieden wij diverse modellen aan, zodat je de perfecte Hero Camper kan
samenstellen die past bij jouw wensen en behoeften.

Heb je extra opslagruimte nodig tijdens je reis? Dan zijn de fenderboxen een optie. Ga je naar koude oorden, dan geeft een kachel net dat beetje extra comfort.

Je kan uiteraard ook kiezen voor één van de populaire pakketten, zoals de Hero Camper Columbus of Hero Camper Armstrong.

Op zoek naar jouw ideale Hero Camper?

Herkomst Hero Camper

De Hero Camper is een Deens ontwerp waarvan de fabriek is gevestigd aan de westkust van Jutland. Het is een plek waar de zee en de natuur het leven eeuwenlang hebben gevormd.

Waar mensen meer werken dan praten.

Waar afspraken tussen mensen worden bezegeld met een handdruk en een kort knikje.

Waar de zeemist en het woeden van de westenwind hele bijzondere eisen stellen aan de outdoorproducten, die bescherming moeten bieden aan de gebruikers.

Dat is de ziel van HeroCamper en dat komt tot uiting in de liefde voor de producten.

Warm en gezellig

De Hero Camper heeft een volledig geïsoleerde cabine. Het unieke sandwich-design zorgt ervoor dat je lekker warm blijft tot -21 graden.

Met de elektrische verwarming (230V) kan je de Hero Camper verwarmen. Ga je off-grid op avontuur kies dan voor een kachel op diesel en een extra Hero Camper accu.

Vergroot je mogelijkheden en ga het hele jaar rond op avontuur.

Op avontuur met Hero Camper

Met een Hero Camper heb je alles wat je nodig hebt om optimaal te genieten van een weekend weg, een langere vakantie of een roadtrip.

Bij Hero Camper geloven we dat reizen niet alleen draait om de bestemming, maar vooral ook om de reis zelf. Daarom is een Hero Camper voorzien van luxe en comfort om optimaal te kunnen genieten.

Stel je eens voor: tijdens het rijden geniet je van het panoramische uitzicht door het grote raam, terwijl de zonnestralen je gezicht strelen. Ondertussen luister je naar je favoriete muziek en neem je afstand van je dagelijkse routine. Zin om even te stoppen en te genieten van de meest idyllische plekken en tegelijkertijd je maaltijd bereiden in de volledig uitgeruste keuken? Wij zeggen: doen!

Dat zijn de momenten waarop de tijd lijkt stil te staan en waar onvergetelijke herinneringen worden gecreëerd.