Hero Camper

De revolutionaire Hero Camper vormt het decor voor uw volgende avontuur. U bepaalt de bestemming, duur en tempo. Het resultaat: een perfecte buitenbeleving met comfort.

De geïsoleerde cabine is uitgerust met een full-size matras, kastruimte, lades, sfeervolle LED-verlichting en nog veel meer. Achterin een volledig uitgeruste keuken met ingebouwde spoelbak, verswatertank en veelzijdige kookfaciliteiten.

Er is al een Hero Camper vanaf €19.125,-

Outdoor keuken

De Hero Camper biedt handige keukenfaciliteiten. Een volledig uitgeruste keuken met ingebouwde spoelbak, verswatertank en veelzijdige kookfaciliteiten.

Opties zijn onder andere: 12/230V koelbox, lithium powerpacks en Isabella keukentent.

Kies je eigen stijl

De Hero Camper is leverbaar in verschillende kleuren. Met opties als de stoere bagageboxen en een reservewiel is de Hero Camper verder te personaliseren.

Zelf samen te stellen

De Hero Camper naar wens uit te breiden met verschillende opties.

Ga je voor het basis model met het heerlijke kingsize bed of breid je de Hero Camper uit met een luifel en ingebouwde 2pits kookplaat? Ga off-grid met een uitgebreid accupacket of kies de daktent voor extra slaapplaatsen. Wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de unieke Hero Camper beleving.

Warm en gezellig

De Hero Camper heeft een volledig geïsoleerde cabine. Het unieke Thermo Proove sandwich-design zorgt ervoor dat je lekker warm blijft tot -21 graden. Opties zijn onder andere een thermostaat gestuurde elektrische verwarming (230V).

Compact

Door de compacte afmetingen is de Hero Camper uitermate geschikt om te trekken achter een elektrische auto.